Voor wie is de opleiding kinder- en jongerencoach


De opleiding kinder- en jongerncoach is er voor iedereen die affiniteit heeft met het mentaal welbevinden van kinderen en jongeren, hetzij vanuit je professionele achtergrond, hetzij vanuit je persoonlijke ervaringen. 

ouders

Ouders

De opleiding kinder- en jongerencoach geeft je de tools om zelf je kind deskundig te ondersteunen. Je komt meer te weten over de ontwikkeling van je kind en hoe je op een coachende manier kan omgaan met moeilijke emoties en gedrag van je zoon of dochter.

Leerkrachten

Leerkrachten hebben meer dan ooit nood aan vaardigheden waarmee ze kinderen die het mentaal moeilijk hebben kunnen helpen. De technieken en theoretische krijtlijnen uit de opleiding kinder- en jongerencoach zijn nu méér dan ooit relevante werkinstrumenten in de lespraktijk.

Zorgverleners

Met de opleiding kinder- en jongerencoach sta je als zorgprofessional nog sterker in het begeleiden en behandelen van kinderen die het emotioneel zwaar hebben. Je hebt bovendien een krachtige troef in handen om van je passie voor kinderen succesvol je beroep te maken. 

Iets voor jou?

De opleiding kinder- en jongerencoach is er voor iedereen die zich professioneel of persoonlijk wil verdiepen in het coachen van kinderen en jongeren, die vastlopen op het vlak van mentaal welbevinden. 

Inschrijven

Laat ons via het contactformulier weten waarom je aan deze opleiding wil deelnemen en we nemen contact met je op.

Het aantal plaatsen is beperkt

Om de kwaliteit van onze opleiding te garanderen is het deelnemers dat in januari 2022 en september 2023 kan starten  beperkt.

Schrijf je snel in.

 
 
 
 
 

Heb je een vraag?

Blijf niet met je vragen zitten en neem contact met Anse of Katrien.